Adattovábbítási nyilatkozat ismétlődő fizetéshez - Kőházi Csaba ingatlanbefektető

Adattovábbítási nyilatkozat inmétlődő fizetéshez

„Tudomásul veszem, hogy a Ludmanház Kft (9028, Győr, Vak Bottyán u. 51.) adatkezelő által a https://kohazicsaba.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím adatok és szállítási cím adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff ”

Az ismétlődő kártyás fizetés kapcsán tudomásul veszem, hogy kártyadataim a Simple pay rendszerében regisztrálásra kerülnek, és az előfizetés havidíja lemondásáig havonta terhelésre kerül a kártyámon.  A regisztrációra azért van szükség, hogy meg tudjon történni az automatikus havi kártyaterhelés, így nincs szükség a havonta történő megrendelésre. Természetesen a megrendelés bármikor lemondható, a havi terhelés előtt érkező levélben található lemondó linkkel. A lemondást követően nem kíséreljük meg többször a kártya terhelését.

A kártya regisztrációjakor 24db token lesz létrehozva, ez azt jelenti, hogy 24 hónapon keresztül történhet meg az ismétlődő fizetés. Ezeket a tokeneket ezáltal 24 hónapig használhatja fel, és a maximális terhelés értéke 6000FT+ áfa lehet.