fbpx

Üdvözöllek, Kőházi Csaba vagyok

Elsősorban ingatlanbefektető vagyok és nem író, így a könyvemben 100%-osan megvalósítható példákat találsz arra, hogy

hogyan válj ingatlan-milliomossá!

BIG WHY (NAGY MIÉRT)

Legalább 100.000 ember életét teszem jobbá azzal, hogy oktatom őket. Megmutatom nekik, hogyan tudnak könnyebben és szabadabban élni, mint eddig.
Megtanítom őket, hogyan használják a képességeiket és a pénzüket arra, hogy életük tényleg egy utazás legyen tele élménnyel.
Megtanítom nekik, hogy fektessenek ingatlanba úgy, hogy csak barátokat és élményeket szerezve passzív befektetésük legyen ingatlanból.
Megmutatom nekik, hogyan építsék fel az ingatlan portfoliójukat úgy, hogy közben mosolyogva gondtalanul szabadon élik az életüket.

Miért írtam ezt a könyvet?

Az Ingatlanos Álmok c. könyvet azért írtam, mert segíteni akarok neked, már az első pillanattól fogva abban, hogy ingatlanhoz juss.
Rengeteg könyvet olvastam a befektetésekről, így az ingatlanbefektetésről is, de soha nem értettem, hogy HOGYAN és MIBŐL vették meg az ingatlant.

Mindig csak arról lehetett olvasni és hallani, hogy megvettem az ingatlant és eladtam hatalmas nyereséggel és milyen boldog mindenki.

A könyvemben választ adok, hogy HONNAN LESZ PÉNZED INGATLANRA és HOGYAN TUDOD MEGVENNI AZ ELSŐ INGATLANODAT, majd a többit is.
3-5 év alatt akár több ingatlanod is lesz, hitel nélkül. Ilyenkor jöhet bármilyen válság, nem igazán érint meg. (Minden válság hitelválság.)
Befektetővé fogsz válni, ha megfogadod a tanácsokat, amit a könyvben olvasol.
Indulj el az ingatlanbefektetés útján.

A pénzed tud 24 órán át dolgozni, te nem.

Mi motivált engem?

Csak egy álmom volt, hogy több ingatlanom lesz.
Viszont nem volt túl sok pénzem rá. A Banki hitelekből köszönettel nem kértem.
Akartam az ingatlant, ezért kértem hitelt a tulajdonostól, amit meg is kaptam.
A hitel így kamatmentes volt, és a bérlőimmel ki tudtam fizettetni, mivel közben a birtokba adták nekem az ingatlant.
Majd a már egyszer sikeres ingatlan befektetésemet megismételtem néhányszor, miközben finomítottam a módszeremen.
Közben lett referenciám is, akik elismerték, hogy amiben megegyeztünk, az én maradéktalanul betartottam.
Sőt, minden esetben előbb teljesítettem…

Blogomból

Az első lépés a legnehezebb!

Ezt a jelenlegi Ingatlanos Álmok Klubban is tapasztalom, hogy vannak olyan emberkék nálam, aki első ingatlan vásárlás előtt állnak. Megvan rá a pénzük, de nem vásárolnak. Lehet, hogy te is ilyen ember vagy, aki olvasod ezt a levelet. Nagyon nehéz megtenni ezt az első...

bővebben

A hit hídja

Gondolom, az Indiana Jones-t filmet láttátok nagyon sokan, ha jól tudom, ez a második részében van. Amikor az apja haldoklik és ő megy és teljesíti a különböző nehézségű feladatokat. És itt van a hit hídja, amiben az az érdekesség, hogy ezt nem látja a hidat, amire rá...

bővebben

Életszínvonal növelés ingatlannal

Aki nincs megelégedve a sorsával, az tegyen a javításáért valamit. Először elkezdtem albérletben, majd amikor elhittem, hogy képes vagyok ingatlant venni, akkor vettem is. Egy kicsit megpihentem és már azon agyalogtam, hogy hogyan tudok nagyobb ingatlanba költözni....

bővebben

Ingyenesen letöltető E-book

Mivel valóban segíteni akarok Neked, ingyenesen elküldöm e-bookom, melyben leírom, hogyan építem fel az ingatlan vásárlás kezdeti lépéseit.

Ha szeretnél többet megtudni az általam kidolgozott, szuperbiztos módszereimről, olvasd el a könyvemet.

Videóimból

Vélemények

Dr. Vajda János fogorvos

„ Amikor ránézek egy ingatlanra, én azt látom, ami lesz belőle. Akkor még egy álmot láttam, hittem benne és hajlandó voltam tenni érte.” Számomra ez a könyv eszenciája. Egy álom megvalósításához kínál a szerző Kőházi Csaba” Ingatlanos álmok című könyvében útmutatót, precízen, kendőzetlenül, közérthetően, a hazai viszonyokhoz igazodva. Mindazoknak kötelező olvasmány, akik hajlandóak „tenni érte”. Kíváncsian várom a folytatást…

Dr. Vajda János
fogorvos

Csapóné Viola Andrea

„Mindenkinek ajánlom a könyvet, aki szeretne az ingatlanpiacból passzív jövedelemhez jutni. A könyv életszerű, tárgyilagos és mindannyiunk számára elsajátítható és követhető tanácsokkal van ellátva. Abszolút kivitelezhetőek és megvalósíthatóak a szerző által leírt saját tapasztalatok. Szívből ajánlom mindenkinek!”

Csapóné Viola Andrea
Tengerparti ingatlanok
bérbeadása

Fazekas Tibor   ingatlanbefektető

„Csaba könyvét mindenkinek ajánlom, aki elgondolkodott már azon, hogy mit is kezdjen az életével. Aki el szeretne indulni valamilyen úton, ami az anyagi függetlenséghez vezet és ki akar lépni abból a mókuskerékből, amiben az emberek 95 százaléka tekereg. Leírja a tapasztalatait, amit közel 20 év alatt az ingatlanbefektetésről szerzett magyarországi körülmények között. Hasznos olvasmány, sokat tanultam belőle.”

Fazekas Tibor
ingatlanbefektető

Crypto Centum

„Nagyon tetszett a könyv, mert sok segítséget és ötletet ad az ingatlanvásárláshoz, emellett könnyen olvasható és érthető.”

Crypto Centum
ügyvezető igazgató

Varga Péter

„Motiváló, ösztönző, az ember szinte azonnal útra kelne, hogy megtalálja álmai ingatlanát!
Laikusoknak és a téma szakértőinek egyaránt ajánlom, mindenki megtalálja benne a számára érdekes, izgalmas témát!”

Dr. Varga Péter
Grál AKM Kick-Boksz Gym edzője
Győr

Füzi Bettina

„Remek. Nagyszerű. Az egyik legjobb ingatlanos könyv, amit valaha olvastam. Könnyed, de mégis tartalmas sok konkrét gyakorlati tanácsokkal.
Ez volt az a könyv, ami a legjobban inspirált és tettre késztetett, hogy elinduljak az ingatlanbefektetés útján.
Csaba könyvét ajánlom mindenkinek, aki eldöntötte, hogy ki akar lépni az alkalmazotti mókuskerékből és el szeretne indulni a saját útján.

Füzi Bettina
Tenerife

Molnár Zsolt

„Életem első könyvajánlójaként csak a sablonmentes, őszinte véleményemet tudom leírni Kőházi Csaba könyvéről. Illetve nem is csak a könyvéről, hanem annak hátteréről.

Személyes ismeretségünk Csabával még csak egy évtizednél hosszabb, de olyan, mintha sokkal régebbről ismernénk egymást. A közös kyokushin karatés gyökereink, a munkánk és az élethez való viszonyulásunk közös értékrendet határoz meg mindkettőnkben.

A könyvet már kéziratban megkaptam a Csabától, s annak olvasása közben úgy tűnt, mintha Ővele beszélgettem volna személyesen, mert az olvasott mondatokat én már élőben sokat hallottam Tőle.

Ingatlanos ügyekben is sokszor találkoztunk, mert tőlem, mint építésztől gyakran kért tanácsot, az adásvételhez szükséges energetikai tanúsításokat pedig a feleségemmel készíttette el. A találkozásokkor elbeszélgettünk az ingatlanozás elméleti és gyakorlati módszereiről. Pontosabban én hallgattam Őt.

Már a megismerkedésünkkor őszintén, titkolózás nélkül osztotta meg velem a tapasztalatait és a rövid, illetve hosszú távú stratégiáit az ingatlanozással kapcsolatban. A Csaba mindig igazi racionális üzletember módjára gondolkodott, de soha nem tudtam olyan kérdést feltenni Neki, amire azt mondta volna, hogy „Bocs, de ez üzleti titok…” Az eddigi életemben Ő volt az egyetlen ember, aki semmit nem titkolt el előlem! A Csabának nincsenek „üzleti titkai”. Nincs szüksége sem elhallgatásra, sem mellébeszélésre, mert Ő azokat a helyzetet keresi az üzletben, amikor mindkét fél nyer.

A könyve ugyanennek az őszinteségnek a megnyilvánulása. A sok-sok év alatt felhalmozott gyakorlati tapasztalat közkinccsé tétele. Mindenki elolvashatja, mindenki megtudhatja az elveket, módszereket. Nem csak az ingatlanosok, hanem az ügyfelek is. Nem csak az eladók, hanem a vevők is. Ne feledjük, hogy a két szerep állandóan cserélődik egymással! Egyszer eladók vagyunk, egyszer vevők!

A könyvet elolvasók olyan információk birtokába juthatnak, amik segítségével az ingatlanos ügyletek bármelyik szerepkörében meg tudják találni maguknak a legjobb lehetőségeket, illetve tudnak a másik fél fejével is gondolkodni, hogy olyan üzletet hozzanak létre, amelyikben mindkét fél csak nyerhet.

Mint a könyv elolvasásával!”

Molnár Zsolt
APDC Bt.