Célfüzet előnyei - Kőházi Csaba ingatlanbefektető

Célfüzet előnyei

Amikor van egy ingatlanos álmod, akkor mindent el kell követned, hogy fenntartsd a motivációt.

Az egyik ilyen mód, hogy naponta írod a célfüzeted. Ez nekem is egy sima vonalas füzet, amibe minden nap írom, hogy mit akarok elérni, mik a hosszú távú céljaim. Nekem 8 ilyen célom van. Ebben van pénzügyi, egészség stb. cél leírva. Elősegíti a fókuszt, ami nagyon fontos a célod megvalósításában. Be kell, hogy valljam, hogy néha elfelejtem írni, ilyenkor érdekes módon a háttérbe szorulnak a célok.

Az igazi belső céljaiddal minden nap kell foglalkozni. Minden nap kell tenni a céljaidért is. Nyilván rangsorolsz, nem helyezed előtérbe minden nap mindegyiket. Viszont gondolati szinten foglalkozol vele, minden nap foglalkoznod kell vele. Egy ilyen célfüzet megírása naponta ébredéskor, max 5 percet vesz igénybe, Ez nem sok idő. A motivációt a legnehezebb fenntartani, ez egy módja ! Kell egy támogató közösség, és kell a célfüzet. Szükséges a motiváció, és nem telik sok időbe. Nézz körül az emberek 97%-a csak álmodozik, és még 5 percet sem tesz a saját sorsa jobbításáért. Te tegyél érte!

A célfüzetet kezdd azzal, hogy miért vagy hálás.

Ezen tényleg gondolkozz el! Írj össze magadnak néhányat. Amikor azon gondolkozol, hogy miért vagy hálás, akkor azok jó és előre vivő gondolatok. A közérzeted is sokkal jobb, amikor jó és hálás gondolatok foglalkoztatnak. Ezután jöhetnek a célok!

Az igazi „belső” célok soha nem pénzügyi célok!!!

Azon gondolkozz, hogy hány emberen akarsz segíteni és miben! Mit akarsz adni nekik, és tényleg csak adni. Biztosan van olyan tudásod, amitől jobbá tudod tenni a körülötted lévők életét. Amikor adni akarsz, akkor fog átalakulni az életed, leginkább belül. Más leszel. Lesznek emberek, akikkel meg fogod szakítani a kapcsolatot. Nem azért, mert rossz emberek, csak azért, mert negatívak. Negatív minden egyes megnyilvánulásuk. Nem fogod tudni elviselni őket. Ezen én is végig mentem.

Az emberek nagy részének semmilyen célja nincs, ezért másoknak dolgoznak reggeltől estig, és a mások céljait teljesítik.

Ezzel nincs baj, de te más vagy.

Te nem csak nézni akarod, hogy elmúlik az életed, te élni akarsz. Igazán jó életed csak pontos, határozott célokkal lehet.
Egyszerűen nincs más út.

Ehhez az első lépés a célok leírása és a célfüzet napi vezetése.
Most ne foglalkozz azzal, hogy a célok reálisak-e, csak írd össze, ami eszedbe jut.

Amikor rendszeresen írod a célfüzetet, a célok szépen lassan finomodnak, és realitássá válnak.
Természetesen tenni is kell érte, nem csak írogatni és álmodozni. Nincs ingyen ebéd, mindennek megvan az ára, amit meg kell fizetned, méghozzá előre.

Ez nem egy könnyű út, inkább az EGYETLEN ÚT a sikerhez. Kezdd el azonnal!
Egy idő múlva sokkal jobb lesz a közérzeted. Sokkal jobb!
Az életminőséged meg fog változni, el sem tudom mondani, hogy mennyire.

Írd a hálád, írd a célod!

Ha jól csinálod biztosra veheted, hogy az élet minden területén sikeres leszel.

Regisztrálj és olvass még több hírlevelet és nézd meg a videóimat!

Vásárold meg az INGATLANOS ÁLMOK c. könyvemet,

melyben az első lépéstől kezdve megmutatom, hogyan tudsz ingatlant venni kezdeti tőke és banki hitel nélkül.

Hasonló bejegyzések

Mennyire vagy lemásolható?

Hát, igazából az internet világát éljük. Itt van mellettünk Kína, tudod, hogy bármit csinálsz most, alkotsz egy akármilyen kütyüt, az másodperceken belül lemásolják, ellopják. Sőt, még akár tökéletesítik is, akármilyen furcsa és hihetetlen. Az a kérdés ilyenkor, hogy...

bővebben

Milliókat érő szokások

Ha valaha az életben boldogulni akarsz és gazdaggá akarsz válni, itt igazából nem az számít, hogy milyen iskolát végeztél, hány diplomád van. Ezzel mondhatom nyugodtan, kitörölheted a ….. Csak az számít, hogy neked milyen szokásaid vannak. Amikor például a pénzhez...

bővebben

Ingatlanos realitás = középszerűség

Ha megnézitek néhány híres embernek az életútját, nem is akarok neveket említeni, ők nem voltak középszerűek. Ugyanis amikor te reálisan méred fel a helyzetedet, az egy nagyon jó dolog. Kiindulópontnak tökéletes, sőt, ezt kell tenni. Azt reálisan kell nézni. Viszont...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .