Miért az ingatlanbefektetés? - Kőházi Csaba ingatlanbefektető

Miért az ingatlanbefektetés?

Olyan kérdést tegyél fel mindig magadnak, ami a célodhoz közelebb visz.

Az igazi okra kell koncentrálnod, miután megtaláltad. Illetve a bőségre.világban bőség van. Amikor külföldre megy az ember, mit lát? Bizony hatalmas bőséget és gazdagságot.
Ha nem az ingatlanokat nézed, akkor menj el egy tengeri kikötőbe. Rengeteg jobbnál jobb hajót láthatsz. Hatalmas hajókat, vagy tengerparti villákat.
Szerinted ezen hajó tulajdonosa arra koncentrált amije nincs. A legtöbb ember arra koncentrál, amije nincs. Vajon hogyan akarja megszerezni, azt, amiről álmodik?
Amikor először arra koncentráltam, hogy ingatlant akarok, nem hittem el, hogy meg tudom csinálni. Így elsőre nem sikerült, mert meg sem próbáltam. Viszont addig-addig gondoltam rá, amíg a végén elhittem, hogy nekem is lehet ingatlanom.
Az adott erőt, hogy ha másnak is van, én pedig semmivel sem vagyok rosszabb náluk. Így a végén elkezdtem elhinni, hogy nekem is lesz ingatlanom. Magyarországon rengeteg ingatlan tulajdonos van. Vagyis mehetek a tömegekkel :).
Rájöttem, hogy amikor ingatlantulajdonos leszek, az biztonságot ad. Illetve annyit fogok vele keresni, mint más napi 8 órában. Így a pénzem dolgozik fáradhatatlanul, akkor is ha én alszom, vagy nyaralok.
Igen először a pénz motivált. Akkor még nem tudtam, hogy a pénz csak egy melléktermék. Hozadéka annak, ha jól csinálsz valamit.
Elsősorban a havi rendszeres jövedelem motivál, már akkor is. Jelenleg is ezt helyezem előtérbe, minden egyes ügyletemnél.
Az emberek szinte 100%-a ezért kell fel minden nap, hogy olyat csináljon, amit nem szeret, mert rendszeres havi bevételt akar. Én viszont imádom csinálni az ingatlanbefektetést és örömmel kelek fel minden nap, még hétfőn is :).
Természetesen adok-veszek ingatlant, de nem túl gyakran. Te is azért mész el dolgozni minden nap, mert kell a havi rendszeres jövedelem. Ezért olyan fontos a havi bérleti díj.
Persze ettől még elmehetsz dolgozni, ha akarsz. Viszont egy ilyen háttér, erőt és tartást ad. Megadja a döntés szabadságát.
Amennyiben sikeres ember vagy, vagy pedig sikeres ember leszel, akkor biztos, hogy ingatlant, vagy ingatlanokat fogsz venni. Csak idő kérdése.
Minden gazdag embernek van ingatlan portfoliója. Tanuljunk tőlük!
Az aktív vállalkozásod előbb-utóbb átadod a gyerekeidnek, vagy eladod.
És mit veszel?
Ingatlant!
Én is azért kezdtem el ingatlant venni, mert úgy gondoltam, hogy nekem nem lesz nyugdíjam. Ez egyre inkább beigazolódik .
Ilyenkor az aktív időtöltés passzívvá válik. A napi 10-12 óra munka helyett, havonta lesz ennyi, vagy még ennyi sem.
A régi cégedbe visszamehetsz tanácsadónak, ha akarsz, mert unatkozol. Az ingatlanok viszont nem adnak napi elfoglaltságot, max havit.
Nincs annál jobb érzés, mint amikor havonta áramlik feléd a pénz az ingatlanaidból, közben a világ bármely pontján elköltheted.
Az eddigi ismerőseim közül, akinek egy kicsit jobban ment a sora és volt esze, azonnal vásároltak ingatlant bérbeadás céljából.
Azért ez is egy szakma, hogy ingatlanaid vannak, és azt kezeled, de az első lépést megtették és ez nagy dolog.
Persze ha nem akarsz pihenni, akkor előbb-utóbb elkezded fejleszteni az ingatlan portfoliódat. Rákapsz az ízére. Végül is ezt is lehet aktívan csinálni .
Még ekkor sem jelent napi elfoglaltságot az ingatlan. Viszont benne van a napi gondolataidban. Reggel azzal kelsz, és este azzal fekszel.
Az első pozitív cash-flow után már csak ezt akarod csinálni. Az egyik legbiztosabb befektetési forma. Egy nagyon nyugodt és kényelmes pénzkereseti lehetőség.
Szabad vagy és azt csinálsz, amit akarsz. Például írsz egy könyvet , Vlogot csinálsz .
Nagyon sok időd felszabadul, és miközben van egy stabil bevételed, reggeltől estig gondolkozhatsz azon, hogy miből akarsz még pénzt csinálni.
A legtöbb pénzt a gondolataiddal teremted. Viszont ehhez kell egy stabil anyagi háttér. Ez az ingatlanbefektetés.

Hasonló bejegyzések

Az ingatlan felújítás buktatói

Ingatlan felújítás buktatói Gyakorló ingatlanbefektető vagyok, ezért ebben a blogban az ingatlanfelújításban szerzett tapasztalataimat fogom veled megosztani. Az én üzleti stratégiám az, hogy felújítandó ingatlanokat veszek, azokat felújítom, bérbe adom, vagy eladom....

bővebben

Ingatlan típusok és azok megtérülése

Ingatlan típusok és azok megtérülése                                                                            Egy ingatlan befektető életében a megtérülés és a pénz forgási sebessége fontos dolog. A piaci helyzet egyik percről a másikra nagyon gyorsan megváltozott. ...

bővebben

Hogyan indulj el az első ingatlan befektetéseddel?

Hogyan indulj el az első ingatlan befektetéseddel? Kezdeti nehézségek Honnan indultam? Átlagos életet éltem, dolgoztam, mint mindenki, majd megnősültem, mint mindenki. Soha nem voltam munkanélküli. Amikor dolgozni akartam, akkor aktívan kerestem valami melót. Nem...

bővebben

Ingatlan vásárlás végrehajtáson

Ingatlan vásárlás végrehajtáson   Az első lépések az ingatlan felé Amikor az ember megveszi az első ingatlanát, az bizony nagy lépés. Az a kérdés, hogy a piac mely szegmenséből akarsz magadnak ingatlanból üzletet csinálni. Nekem már voltak ingatlanaim, amikor...

bővebben

Passzív milliók ingatlan bérbeadásból

Passzív milliók ingatlan bérbeadásból Bérleti díjból szabadon és boldogan Az ingatlan befektetés lényege, és végső célja a szabadság. Az ember szabad és független akar lenni. Én ezt az ingatlanaim segítségével értem el. Az első gondolat az volt, hogy minden éven...

bővebben

AZ ELSŐ 100 M Ft-od INGATLANRA

AZ ELSŐ 100 M Ft-od INGATLANRA BEFEKTETÉSI FORMÁK Nincs sok befektetési lehetőség. Cég Tőzsde Ingatlan Bármibe fektetsz, ezekbe a kategóriákba tartozik. Könnyű dolgod van, mert csak ebbe a 3 kategóriába kell kiművelned megad. Van akinek egy egész élet kevés rá. Van...

bővebben

Ingatlanos újratervezés

Ingatlanos újratervezés A kiindulópont meghatározása Az ingatlanos újratervezés alatt azt értem, hogy már van terved. Újratervezni csak akkor lehet, ha bármilyen terved egyáltalán van. Készíts egy alap tervet, és akkor tudsz könnyedén újratervezni. A tervednek legyen...

bővebben

A passzív ingatlan befektetés lényege

A passzív ingatlan befektetés lényege Nos, sokan a passzív bevétellel azonosítanak nagyon rossz dolgokat. Sokan az MLM-et azonosítják vele. Nem feltétlenül rossz dolog, viszont az nagyon is aktív tevékenység. Tudom, mert csináltam. Az ingatlan befektetés, ha jól...

bővebben

Így kezdődtek az Ingatlanos Álmok

Bemutatkozás Kőházi Csabának hívnak. 23 éves korom óta vállalkozok, vagyis már majdnem 30 éve. A hírleveleimben az előadásaimban megmutatom, hogy hogyan lehet pénz és kezdő tőke nélkül 3-5 év alatt ingatlanhoz jutni, banki hitel nélkül. El kell dönteni, hogy a...

bővebben

Kivé akarsz válni, az ingatlan befektetéssel?

Nos, azért ez a címe, mert a legjobb, ha te látod a jövőbeli önmagad. Itt az a kérdés, hogy te milyennek látod magad vagy milyennek akarod látni. Nem számít az, hogy te most milyen vagy, van-e ingatlanod, vagy nincs. Nyilván nem ilyennek akarod magad látni, hanem...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .