Kivé akarsz válni, az ingatlan befektetéssel? - Kőházi Csaba ingatlanbefektető

Kivé akarsz válni, az ingatlan befektetéssel?

Nos, azért ez a címe, mert a legjobb, ha te látod a jövőbeli önmagad.

Itt az a kérdés, hogy te milyennek látod magad vagy milyennek akarod látni.

Nem számít az, hogy te most milyen vagy, van-e ingatlanod, vagy nincs.

Nyilván nem ilyennek akarod magad látni, hanem olyannak, aki boldogan, megelégedetten hátradől.

A bérlők jönnek, rádöntik a pénzt.

Mindenki boldog, körbeugrálnak, hogy hú, te milyen faszagyerek vagy.

Ilyennek akarod magad látni.

Amikor ez ennyire tiszta, hogy te milyennek akarod magad látni, akkor azért tenni is kell.

Viszont ehhez nagyon-nagyon tisztán látnod kell magad.

Az sem árt, hogyha leírod, lerajzolod magadnak, hogy valójában mik azok az ismérvek, hol akarsz tartani 5 év múlva.

Milyen érzéseid legyenek neked öt év múlva, mert azt is tudom, ha most nem vagy boldog és hepi, akkor nagyon nehéz elképzelni, hogy te ingatlanbefektetőként vagy bármilyen befektetőként boldog leszel.

Viszont mégis csak ezt kell elképzelni.

Nekem is voltak olyan helyzetek, hogy szinte több órán keresztül mondtam magamnak, hogy mit akarok és a belsőm egyszerűen elutasította,

Nem hitte el.

Ez a legfontosabb és ezt a legérdekesebb megtapasztalni, hogy te most azt mondod, hogy én egy milliárdot fogok keresni.

A tudatalattid, a tudatfelettid, meg minden tudatod az fogja mondani, hogy barátom, te tök hülye vagy.

Az se jó példa, hogy te reálisan látod magad, hogy most van egy ingatlanom, öt év múlva lesz még egy, mert az reális.

Egy picit engedd el azért a fantáziád, nyugodtan merj, álmodni, mert valahol a kettő között lesz az igazság.

De ettől függetlenül, ha most te kocka vagy, tehát most a kockára úgy értem, hogy ilyen nagyon mérnök-típus, kiszámolsz mindent, az öt forint az öt forint, satöbbi.

Akkor te kocka vagy.

Ezzel sincsen baj, de el kell engedni a fantáziát.

Einstein se véletlenül mondta, hogy a fantázia fontosabb, mint a tudás. Ugyanis ha valamit nem tudsz elképzelni, akkor meg sem fogod csinálni, tehát nem is kérdés.

Engedd el bátran a fantáziádat, mert ami a lényeg, hogy te egy boldog ingatlanbefektető akarsz lenni.

Ez az alaphelyzet nekem is, hogy ehhez mi kell?

Hogy legyen legalább tíz vagy húsz ingatlanom, amire azt mondom, hogy bármi történik, gyerekek, jön a bérleti díj és nem számít.

Nem az van, hogy hirtelen leülök a földre és uramatyám, mi lesz velem.

Lásd magad és ezt az érzetet próbáld megkeresni és akármilyen elkeseredett az ember, mert azért nem mindennap kel az ember boldogan.

Oda lehet érni, csak tenni kell érte. Lásd magad, hogy te mit akarsz elérni az ingatlanok által. Főleg, mivé akarsz válni, mint ember.

Hogy adakozó vagyok?

Vagy bejön az összes pénz és én bevarrom a szalmazsákba azonnal és ott aztán senki nem látja.

Vagy amit én megveszek, azt soha az életben nem fogom eladni, mert gyűjtögető vagyok, tök mindegy.

De mi tesz téged boldoggá?

Hát, a harácsolás egyébként nem, az csak pótcselekvés.

De ettől függetlenül mi az, ami téged boldoggá tesz, ezt a kérdést azért tedd fel magadnak és hogy akarsz odaérni, akár az ingatlanok által?

Akkor viszont oda is fogsz érni.

De viszont ezt látnod kell magad és ezért kell a fantázia, mert akármennyire sarkos-szögletes ember vagy és akármennyire a realitások talaján mozogsz.

Engedd el a fantáziádat, légy újra gyerek.

Hát, ha van gyereked, akkor könnyebb, mert ha őtőle megkérdezed, hogy mi akar lenni, ő mindent el tud képzelni.

Neked is ugyanez kell.

Akkor azt is látod, hogyhogy fogsz odaérni, mert ha te egy boldog ingatlanbefektetőnek képzeled el magad és ez hülye példa, de akár le is írod magadnak, akár minden nap, előbb-utóbb elhiszi a tudatos éned, a tudatalattid, minden arrafelé fog akkor irányulni, hogy te abba az irányba fejlődsz.

Rajtam is nagyon sokat segített, hogy mondom a videóban például, hogy Kőházi Csaba és ingatlanbefektető vagyok, először nagyon viccesen hangzott.

Még akkor is, hogy volt több, mint tíz ingatlanom. De akkor is vicces volt és én magam sem akartam elhinni.

Viszont amikor már a több századik videódban ezt mondom, meg ezt írodm minden nap, hogy ingatlanbefektetéssel foglalkozom, meg ezt akarom elérni meg azt akarom elérni, most már elhiszem magamról.

Főleg úgy, hogy az Ingatlanos álmok c. könyvet, amit megírtam, hál istennek, egész jól megy az eladása és nagyon sok jó, pozitív visszajelzés érkezik róla.

Ez egy baromi jó megerősítés és a végén tényleg elhiszem magamról, hogy ingatlanbefektető vagyok.

Viszont mikor legelőször kiejtettem a számon, hát ez nagyon vicces volt, tényleg. Nem nevettem ugyan, megmondom őszintén, de nem hittem el.

Ez így kezdődik, hogy akármit akarsz elérni az ingatlanbefektetések által, nem fogod elhinni első körben, hogy te azzá fogsz válni.

Az emberek alábecsülik azt, amit hosszú távon el tudnak érni ingatlannal vagy bármivel, meg amit rövidtávon, mert túlbecsüli magát.

Azt persze, hogy nem hiszed el, hogy neked mondjuk lesz 10 ingatlanod, meg persze, egy év alatt hogyan lenne, de miből.

5 év alatt viszont lehet, teljesen reálisan is, és simán meg lehet csinálni.

De merj elképzelni és ez a célfüzetet, ezért is merem javasolni.

Írjad minden nap a hálás és az álmod, mert annak hatalma van, hogy te valamit leírsz és azért, mert arra koncentrálsz akkor.

Írsz és ha már elég sokszor leírod, elég sokszor elmondod, akkor már te is el fogod hinni, hogy igen, elérhetem azt, hogy öt év alatt tíz befektetési ingatlanom lesz.

És abban az irányban te cselekedni fogsz.

Meg fogod látni a lehetőségeket, mondhatnám, egy kivilágított ösvényt fogsz látni.

Én is azt látok, meg azt láttam.

Ezen már csak végig kell menned.

Hasonló bejegyzések

Az ingatlan felújítás buktatói

Ingatlan felújítás buktatói Gyakorló ingatlanbefektető vagyok, ezért ebben a blogban az ingatlanfelújításban szerzett tapasztalataimat fogom veled megosztani. Az én üzleti stratégiám az, hogy felújítandó ingatlanokat veszek, azokat felújítom, bérbe adom, vagy eladom....

bővebben

Ingatlan típusok és azok megtérülése

Ingatlan típusok és azok megtérülése                                                                            Egy ingatlan befektető életében a megtérülés és a pénz forgási sebessége fontos dolog. A piaci helyzet egyik percről a másikra nagyon gyorsan megváltozott. ...

bővebben

Hogyan indulj el az első ingatlan befektetéseddel?

Hogyan indulj el az első ingatlan befektetéseddel? Kezdeti nehézségek Honnan indultam? Átlagos életet éltem, dolgoztam, mint mindenki, majd megnősültem, mint mindenki. Soha nem voltam munkanélküli. Amikor dolgozni akartam, akkor aktívan kerestem valami melót. Nem...

bővebben

Ingatlan vásárlás végrehajtáson

Ingatlan vásárlás végrehajtáson   Az első lépések az ingatlan felé Amikor az ember megveszi az első ingatlanát, az bizony nagy lépés. Az a kérdés, hogy a piac mely szegmenséből akarsz magadnak ingatlanból üzletet csinálni. Nekem már voltak ingatlanaim, amikor...

bővebben

Passzív milliók ingatlan bérbeadásból

Passzív milliók ingatlan bérbeadásból Bérleti díjból szabadon és boldogan Az ingatlan befektetés lényege, és végső célja a szabadság. Az ember szabad és független akar lenni. Én ezt az ingatlanaim segítségével értem el. Az első gondolat az volt, hogy minden éven...

bővebben

AZ ELSŐ 100 M Ft-od INGATLANRA

AZ ELSŐ 100 M Ft-od INGATLANRA BEFEKTETÉSI FORMÁK Nincs sok befektetési lehetőség. Cég Tőzsde Ingatlan Bármibe fektetsz, ezekbe a kategóriákba tartozik. Könnyű dolgod van, mert csak ebbe a 3 kategóriába kell kiművelned megad. Van akinek egy egész élet kevés rá. Van...

bővebben

Ingatlanos újratervezés

Ingatlanos újratervezés A kiindulópont meghatározása Az ingatlanos újratervezés alatt azt értem, hogy már van terved. Újratervezni csak akkor lehet, ha bármilyen terved egyáltalán van. Készíts egy alap tervet, és akkor tudsz könnyedén újratervezni. A tervednek legyen...

bővebben

A passzív ingatlan befektetés lényege

A passzív ingatlan befektetés lényege Nos, sokan a passzív bevétellel azonosítanak nagyon rossz dolgokat. Sokan az MLM-et azonosítják vele. Nem feltétlenül rossz dolog, viszont az nagyon is aktív tevékenység. Tudom, mert csináltam. Az ingatlan befektetés, ha jól...

bővebben

Így kezdődtek az Ingatlanos Álmok

Bemutatkozás Kőházi Csabának hívnak. 23 éves korom óta vállalkozok, vagyis már majdnem 30 éve. A hírleveleimben az előadásaimban megmutatom, hogy hogyan lehet pénz és kezdő tőke nélkül 3-5 év alatt ingatlanhoz jutni, banki hitel nélkül. El kell dönteni, hogy a...

bővebben

Kitől tanuld meg az ingatlan befektetés szakmát

Hát, a válaszom az, hogy tőlem, írtam már több könyvet róla, tehát nem egy kezdővel állsz szemben. Ez volt a reklám helye. Őszintén szólva, én azt szoktam javasolni, hogy válasszál ki 1, maximum 2 embert, én is ezt tettem. A Pongor Juhász Attila mint...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .