Ingatlanos kezdetek - Kőházi Csaba ingatlanbefektető

Ingatlanos kezdetek

Még 16 éves voltam,

amikor valaki nyert a TOTO-n több, mint 2 millió Ft-ot. Már akkor mondtam a szüleimnek, hogy én vennék belőle ingatlanokat és bérbe adnám, így soha nem kellene dolgoznom, mert a bérleti díj bevételből simán megélnék.
Akkor egy panellakás még 300.000 Ft körül volt.
Szerintem nem volt rossz ötlet.

Majd eltelt az életemből 25 év.
Foglalkoztam ingatlanokkal más emberek számára, saját ingatlanbefektetésben viszont nem gondolkoztam.
Sajnos!

Javaslom, hogy a passzív befektetésed azonnal kezdd el építeni, és akkor nem jársz úgy, mint én. Azt a néhány anyagi csődöt, amibe kerültem, könnyebb lett volna átvészelni és nem kellett volna többször is mínuszról újra indulnom.

Csak 40 éves koromban jutott eszembe újra, hogy saját célra vásároljak ingatlanokat. A célom az volt, hogy évente veszek egy ingatlant és bérbe adom, így 60 éves koromig 20 ingatlanom lesz.
Azért gondoltam erre, mert meg voltam győződve arról, hogy nekem nem lesz nyugdíjam. Igazam lett . A helyzet engem igazolt .
Sajnos én csak 40 éves koromra értem meg szellemileg arra, hogy gondoskodnom kell magamról és a családomról hosszútávon, akkor is, ha minden beszakad körülöttem.

Nem akartam 60 éves koromig várni és most sem akarok 72 éves koromig várni a nyugdíjra. Én sokkal előbb el akarok menni nyugdíjba!
Anyagilag független akarok lenni mindenkitől és mindentől. Ezt el is értem, a portfoliómnak köszönhetően nem érdekel a nyugdíj, nem függök senki könyöradományától.

Azzal foglalkozok, amit szeretek, oda megyek, ahová akarok, akkor, amikor akarok. Soha életemben nem kaptam senkitől semmilyen segélyt. Ha akartam valamit, akkor azt megteremtettem magamnak.
Ez a gondolkodásmód vezetett el a mostani énemig, és az anyagi függetlenségig.
Minél előbb megtanulod, hogy csak magadra számíthatsz, bár mi, amit el akarsz érni az a tudásod által fog bekövetkezni, annál előbb fogsz ÉLNI.

Szerintem neked sem lesz nyugdíjad. Fontos, hogy kezd el saját magadról gondoskodni, mert más nem fog. Az állam biztosan nem.
Ha nézed a híreket és tudsz a sorok között olvasni, akkor, ha most 40-50 körül jársz, akkor már neked nem lesz nyugdíjad.

Ez van. Nézz előre és kezdj el gondoskodni magadról.

Nem olyan nehéz. Csak el kell döntened. A döntést követően meg fog nyílni egy út előtted, csak indulj el rajta.

Azt tudom javasolni, hogy a passzív befektetést kezdd el azonnal! Én is elkezdtem és érdemes, biztonságot és tartást ad.
Örömmel csinálom, és nem tudom hol a vége, te is olyan dolgot csinálj, amit élvezel, mert túl rövid az élet ahhoz, hogy csak úgy elteljen.

Érdekes megélni azt, amit fiatal korban megálmodik az ember, egyszer csak ott van előtte. Amikor megcsinálsz valami jó dolgot, akkor mit mondasz: Bár csak előbb jutott volna eszembe!

Remélem neked most eszedbe jut, hogy ingatlanba fektess! Cselekedj azonnal, nincs mire várni .
Regisztrálj és olvass még több hírlevelet! http://www.ludmanhaz.hu/hu/hirlevel_video/

Vásárold meg az INGATLANOS ÁLMOK c. könyvemet, melyben az első lépéstől kezdve megmutatom, hogyan tudsz ingatlant venni kezdeti tőke és banki hitel nélkül.

Hasonló bejegyzések

Az ingatlan felújítás buktatói

Ingatlan felújítás buktatói Gyakorló ingatlanbefektető vagyok, ezért ebben a blogban az ingatlanfelújításban szerzett tapasztalataimat fogom veled megosztani. Az én üzleti stratégiám az, hogy felújítandó ingatlanokat veszek, azokat felújítom, bérbe adom, vagy eladom....

bővebben

Ingatlan típusok és azok megtérülése

Ingatlan típusok és azok megtérülése                                                                            Egy ingatlan befektető életében a megtérülés és a pénz forgási sebessége fontos dolog. A piaci helyzet egyik percről a másikra nagyon gyorsan megváltozott. ...

bővebben

Hogyan indulj el az első ingatlan befektetéseddel?

Hogyan indulj el az első ingatlan befektetéseddel? Kezdeti nehézségek Honnan indultam? Átlagos életet éltem, dolgoztam, mint mindenki, majd megnősültem, mint mindenki. Soha nem voltam munkanélküli. Amikor dolgozni akartam, akkor aktívan kerestem valami melót. Nem...

bővebben

Ingatlan vásárlás végrehajtáson

Ingatlan vásárlás végrehajtáson   Az első lépések az ingatlan felé Amikor az ember megveszi az első ingatlanát, az bizony nagy lépés. Az a kérdés, hogy a piac mely szegmenséből akarsz magadnak ingatlanból üzletet csinálni. Nekem már voltak ingatlanaim, amikor...

bővebben

Passzív milliók ingatlan bérbeadásból

Passzív milliók ingatlan bérbeadásból Bérleti díjból szabadon és boldogan Az ingatlan befektetés lényege, és végső célja a szabadság. Az ember szabad és független akar lenni. Én ezt az ingatlanaim segítségével értem el. Az első gondolat az volt, hogy minden éven...

bővebben

AZ ELSŐ 100 M Ft-od INGATLANRA

AZ ELSŐ 100 M Ft-od INGATLANRA BEFEKTETÉSI FORMÁK Nincs sok befektetési lehetőség. Cég Tőzsde Ingatlan Bármibe fektetsz, ezekbe a kategóriákba tartozik. Könnyű dolgod van, mert csak ebbe a 3 kategóriába kell kiművelned megad. Van akinek egy egész élet kevés rá. Van...

bővebben

Ingatlanos újratervezés

Ingatlanos újratervezés A kiindulópont meghatározása Az ingatlanos újratervezés alatt azt értem, hogy már van terved. Újratervezni csak akkor lehet, ha bármilyen terved egyáltalán van. Készíts egy alap tervet, és akkor tudsz könnyedén újratervezni. A tervednek legyen...

bővebben

A passzív ingatlan befektetés lényege

A passzív ingatlan befektetés lényege Nos, sokan a passzív bevétellel azonosítanak nagyon rossz dolgokat. Sokan az MLM-et azonosítják vele. Nem feltétlenül rossz dolog, viszont az nagyon is aktív tevékenység. Tudom, mert csináltam. Az ingatlan befektetés, ha jól...

bővebben

Így kezdődtek az Ingatlanos Álmok

Bemutatkozás Kőházi Csabának hívnak. 23 éves korom óta vállalkozok, vagyis már majdnem 30 éve. A hírleveleimben az előadásaimban megmutatom, hogy hogyan lehet pénz és kezdő tőke nélkül 3-5 év alatt ingatlanhoz jutni, banki hitel nélkül. El kell dönteni, hogy a...

bővebben

Kivé akarsz válni, az ingatlan befektetéssel?

Nos, azért ez a címe, mert a legjobb, ha te látod a jövőbeli önmagad. Itt az a kérdés, hogy te milyennek látod magad vagy milyennek akarod látni. Nem számít az, hogy te most milyen vagy, van-e ingatlanod, vagy nincs. Nyilván nem ilyennek akarod magad látni, hanem...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .