Vehetsz ingatlant a jelenlegi tudásoddal? - Kőházi Csaba ingatlanbefektető

Vehetsz ingatlant a jelenlegi tudásoddal?

Nos, lelövöm a poént.

Vehetsz.

Rengeteg ember van, aki azon görcsöl, hogy vehet-e ingatlant, mert még nem érzi késznek magát rá.

Ettől függetlenül azt mondom, semmi más dolgod nincs, mint venni egy nagy levegőt, aztán nézni az ingatlanokat és végül megvásárolni egyet.

Sajnos azt nevelték belénk és nevelik mindmáig, mindenhol, hogy nem szabad hibázni.

Úristen, mi van, ha hibázok!

Semmi.

Biztos, hogy hibázni fogsz, biztos, hogy meg fogod fizetni a tanulópénzt. Én is megfizettem, sőt, fizetem mindmáig.

Nem kell tőle félni, tanulni kell belőle.

Tehát nem szabad arra várni, hogy majd minden tökéletes lesz és az összes tudás birtokában leszel. Na majd akkor veszel egy ingatlant és ott már nincsen hiba, csak a pénzeső vár rád.

Tehát ez nem így van.

Indulj el az úton!

Ingatlanos álmok könyv feliratkozó

A leglényegesebb dolog ebben az egészben, hogy indulj el ezen az úton, nyilván tanulj emberektől, tanulj akár tőlem is, nézzed a videóimat, kérj segítséget, kérdezz bátran.

Ahogy mész előre, meg kell tapasztalni dolgokat. Nincs más út, nincs más megoldás, minthogy megtapasztalod a dolgokat.

Ha rosszul jössz ki belőle, akkor sincs semmi baj, tanulsz belőle és legközelebb jobban csinálod.

Nem követed el azt a hibát, és kihangsúlyozom, azt a hibát nem követed el, egy másikat igen.

Mikor az ember beleugrik valamibe, én úgy gondolom, hogy érdemes művelődni is. És minél jobban kiműveled magad, hát nyilván annál kevesebb hibát fogsz elkövetni, de megnyugtatlak, fogsz elkövetni.

De ez nem úgy jelentkezik, hogy hú, én most milliókat buktam, meg hasonlók. Nem erről van szó, mert nem volt veszteséges ingatlanüzletem, ez igaz.

Sőt, az is igaz, hogy nagyságrendekkel több pénzt kereshettem volna, hogyha bizonyos hibákat nem követek el.

És azért mondtam, hogy mindig másik hibát követtem el, mert ebből mindig tanultam, és ugyanazt a hibát nem illik többször elkövetni.

Ez a hülyegyerek-szindróma, hogy ugyanazt csinálod, mégis eltérő eredményt vársz. Nem hiszem, hogy ez te vagy.

Hanem nyilván mindig újra és újra másik hibát fogsz elkövetni. Mert most, ha felmerül benned ez a kérdés, hogy a mostani tudásoddal merjél-e ingatlant venni, igen, merjél.

Szépen haladsz előre az úton, magadba szívod a tudást és a tapasztalatot.

Egy másik, magasabb szinten nyilván másféle problémákkal találod szembe magad, utána megint lépsz egy lépcsőfokot feljebb, nyilván ez anyagilag is feljebb lépsz, és tudásban is.

Akkor megint egy másik problémával találod magad szembe, amit meg kell oldanod. Ezt hiba nélkül szerintem elég nehéz. Legalábbis énnekem nem szokott sikerülni.

De fontos, hogy hajlandó legyél folyamatosan tanulni, folyamatosan fejlődni. Nem kell félni a hibáktól, semmi baj nincsen vele.

Találni fogsz és hibázni fogsz.

Például, visszatérve oda, hogy művelődnöd kell, vedd magadra a szókincset, olvass ingatlanos cikkeket, nézzél ingatlanos tanfolyamokat, akár olvasd el az Ingatlanos álmok c. könyvemet.

Ami pontosan annak az embernek szól, aki az első saját vagy az első befektetési ingatlanát akarja megvenni.

Azt mondom a befektetőnek, hogy egy 5-10 ingatlanig nyugodtan forgasd ezt a könyvet, biztos, hogy van benne új, ami neked picit eltér a megszokottól.

Egyre jobb befektetővé fogsz válni, viszont ezt az első és legnehezebb lépést tedd meg bátran, igenis vágj bele. Nem kell félni semmitől.

Amikor kezdtem, nem sok ember volt, aki ezzel foglalkozott, talán a Király Norbert neve volt akkor is így ismert.

Most viszont úgy gondolom, hogy rengeteg olyan tanfolyam, könyv is van, ami segít neked.

Én az egész történetet az Ingatlanos álmok c. könyvemben írom le.

Ez magyarországi adaptáció, amit én csinálok és Magyarországra át van téve.  Amerikában így csinálom, úgy csinálom, az Amerika. Az más környezet, más kultúra.

Tehát igenis adoptálni kell ide Magyarországra dolgokat. Én ezt megcsináltam.

Tehát a lényeg, hogy van több, más szerzőtől is Magyarországon is magyar szerzőktől is könyv és szerintem egyébként egész jók és olvasd el nyugodtan. Te pedig vágj bele, merjél hibázni.

Aztán majd lesz, ami lesz.

Mit veszthetsz?

Igazából semmit.

A pénzt nem fogod elveszteni, mert annyi helyre tudsz, segítségért fordulni, hogy nem veszítesz, csak nyerhetsz az ügyleten.

És csak az lebegjen a szemed előtt, hogy csak nyerhetsz rajta.

Akkor meg mire vársz, igaz?

Ingatlanos álmok könyv feliratkozó

Hasonló bejegyzések

Az ingatlan felújítás buktatói

Ingatlan felújítás buktatói Gyakorló ingatlanbefektető vagyok, ezért ebben a blogban az ingatlanfelújításban szerzett tapasztalataimat fogom veled megosztani. Az én üzleti stratégiám az, hogy felújítandó ingatlanokat veszek, azokat felújítom, bérbe adom, vagy eladom....

bővebben

Ingatlan típusok és azok megtérülése

Ingatlan típusok és azok megtérülése                                                                            Egy ingatlan befektető életében a megtérülés és a pénz forgási sebessége fontos dolog. A piaci helyzet egyik percről a másikra nagyon gyorsan megváltozott. ...

bővebben

Hogyan indulj el az első ingatlan befektetéseddel?

Hogyan indulj el az első ingatlan befektetéseddel? Kezdeti nehézségek Honnan indultam? Átlagos életet éltem, dolgoztam, mint mindenki, majd megnősültem, mint mindenki. Soha nem voltam munkanélküli. Amikor dolgozni akartam, akkor aktívan kerestem valami melót. Nem...

bővebben

Ingatlan vásárlás végrehajtáson

Ingatlan vásárlás végrehajtáson   Az első lépések az ingatlan felé Amikor az ember megveszi az első ingatlanát, az bizony nagy lépés. Az a kérdés, hogy a piac mely szegmenséből akarsz magadnak ingatlanból üzletet csinálni. Nekem már voltak ingatlanaim, amikor...

bővebben

Passzív milliók ingatlan bérbeadásból

Passzív milliók ingatlan bérbeadásból Bérleti díjból szabadon és boldogan Az ingatlan befektetés lényege, és végső célja a szabadság. Az ember szabad és független akar lenni. Én ezt az ingatlanaim segítségével értem el. Az első gondolat az volt, hogy minden éven...

bővebben

AZ ELSŐ 100 M Ft-od INGATLANRA

AZ ELSŐ 100 M Ft-od INGATLANRA BEFEKTETÉSI FORMÁK Nincs sok befektetési lehetőség. Cég Tőzsde Ingatlan Bármibe fektetsz, ezekbe a kategóriákba tartozik. Könnyű dolgod van, mert csak ebbe a 3 kategóriába kell kiművelned megad. Van akinek egy egész élet kevés rá. Van...

bővebben

Ingatlanos újratervezés

Ingatlanos újratervezés A kiindulópont meghatározása Az ingatlanos újratervezés alatt azt értem, hogy már van terved. Újratervezni csak akkor lehet, ha bármilyen terved egyáltalán van. Készíts egy alap tervet, és akkor tudsz könnyedén újratervezni. A tervednek legyen...

bővebben

A passzív ingatlan befektetés lényege

A passzív ingatlan befektetés lényege Nos, sokan a passzív bevétellel azonosítanak nagyon rossz dolgokat. Sokan az MLM-et azonosítják vele. Nem feltétlenül rossz dolog, viszont az nagyon is aktív tevékenység. Tudom, mert csináltam. Az ingatlan befektetés, ha jól...

bővebben

Így kezdődtek az Ingatlanos Álmok

Bemutatkozás Kőházi Csabának hívnak. 23 éves korom óta vállalkozok, vagyis már majdnem 30 éve. A hírleveleimben az előadásaimban megmutatom, hogy hogyan lehet pénz és kezdő tőke nélkül 3-5 év alatt ingatlanhoz jutni, banki hitel nélkül. El kell dönteni, hogy a...

bővebben

Kivé akarsz válni, az ingatlan befektetéssel?

Nos, azért ez a címe, mert a legjobb, ha te látod a jövőbeli önmagad. Itt az a kérdés, hogy te milyennek látod magad vagy milyennek akarod látni. Nem számít az, hogy te most milyen vagy, van-e ingatlanod, vagy nincs. Nyilván nem ilyennek akarod magad látni, hanem...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .